Thuis je vagina strakker maken

Herken je deze situatie: je bent ouder aan het worden, alles wordt en beetje slap en de vagina is steeds iets losser gaan zitten. Als het antwoord hierop ja is dan ben je zeker niet de enige. Veel vrouwen hebben hier last van, de vagina wordt namelijk steeds losser naarmate je ouder wordt. Dit is nu eenmaal een gevolg van ouder worden, niets aan te doen. Tenminste dat zou je zeggen, maar wat nu als je er wel iets aan kunt doen? Dat zou wel super handig zijn toch? Laten we dan eens laten zien hoe je dit kan doen, hierbij de beste tips om thuis je vagina strakker te maken. Door het volgen van de tips heb je zo weer een strakke vagina daar beneden.

bekkenbodemspieroefeningen
Doe regelmatig enkele bekkenbodemspieroefeningen om de spieren flexibel en aangespannen te houden.

Bekkenbodemspieren

De bekkenbodem zit vol met spieren, deze spieren staan in verbinding met de vagina. Wanneer je ouder wordt dan zullen de bekkenbodemspieren slapper worden, ze staan namelijk niet meer onder spanning. Een spier die niet consequent wordt aangespannen gaat verslappen. Gelukkig heb je speciale oefeningen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat deze spieren weer aan zullen sterken. Een manier om deze oefeningen te vinden is door Google te raadplegen. Je kunt echter ook gewoon naar de fysio gaan, dit is namelijk de persoon die gespecialiseerd is in het spierenstelsel van de mens. De oefeningen zul je wel wat vaker moeten doen, het is natuurlijk niet zo dat je binnen een dag resultaat hebt. Maar het is wel zo dat je een strakke vagina kunt krijgen als je ze maar vaak genoeg doet met voldoende inspanning, zo houdt je de spier goed strak.

Crème voor een strakker vagina

Er is een nieuwe crème op de markt gekomen, dit is Vtight. Deze crème heeft een speciale werking, het zorgt er namelijk voor dat je vagina weer strak wordt. Het is daarom dus letterlijk een crème voor een strakkere vagina. Misschien vraag je je bij jezelf af, hoe werkt dit dan precies? Laten we dat eens uitleggen. De gel zorgt ervoor dat het weefsel in en rondom de vagina weer sterk zal worden. Doordat het weefsel wordt versterkt is de spier rond de vagina in staat in staat om weer strak te worden. Als deze spier zich aan zal sterker en aan zal spannen dan krijg je automatisch een strakkere vagina. De schaamlippen en de huid staan namelijk in contact met de spier. Door deze aan te spannen gaat het dus weer mooi netjes staan. Wanneer je de gel aanbrengt kan het een beetje kriebelen, dit is helemaal niets om bang voor te zijn. Zoals het gezegde ook wel stelt, als iets prikt dan is het een teken dat het werkt. Dat is bij Vtight ook het geval. Ben je nu geïnteresseerd geworden? Neem dan eens een kijkje op de website en probeer het gewoon een keer, voor je het weet ben je van je probleem af.

 

Een gedachte over “Thuis je vagina strakker maken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *