Een strakkere vagina in 5 stappen

Een vrouw die ouder begint te worden krijgt vaak last van een ietwat slappere vagina. Dit komt omdat alles net even wat meer gaat hangen, de huid staat minder strak dan voorheen en ook de spieren in de bekken werken nu ook niet meer zo heel goed. Dit kun je ook niet voorkomen, het is nou eenmaal iets wat bij de leeftijd hoort. Er zijn wel een paar stappen die je kunt ondernemen om jouw vagina weer wat strakker te krijgen. Voor jou hebben we de top vijf stappen op een rijtje gezet

  1. Train de bekken

Door de bekkenbodem te trainen houdt je de spieren sterk in het gebied rondom de vagina. Je kunt dit goed doen door te gaan sporten. Er zijn veel speciale oefeningen te vinden die gericht zijn op het gebied rondom de vagina. Deze oefeningen kun je thuis uitvoeren, je kunt ze ook in de sportschool houden. Doordat de spieren sterker worden zal ook de huid wat strakker gaan staan, de huid staat namelijk altijd in verbinding met de spier. Zo zullen de schaamlippen weer ietwat gerekt worden, hierdoor ziet het er weer wat strakker uit.

bekkenbodemspier oefeningen
Doe regelmatig bekkenbodemspier oefeningen
  1. Blijf hygiënisch

Het is belangrijk om jouw vagina goed te blijven wassen en om hem goed te verzorgen. Door het wassen voorkom je namelijk dat de huid snel oud zal worden, zo behoudt je dus langer een strakke vagina. Het stopt het verouderingsproces nooit helemaal, echter is het wel zo dat een gezonde huid langer gezond blijft als hij goed hygiënisch blijft. Om de vagina strakker te maken is het dus belangrijk dat je goed blijft wassen en dat je alles netjes houdt.

  1. Schaamlipcorrectie ondergaan

Voor hele hevige gevallen kan het handig zijn om een schaamlipcorrectie in te plannen. Dit is voor de personen voor wie het dusdanig een probleem is dat de schaamlippen te groot zijn. Houdt er wel rekening mee dat die een medische ingreep is, het is dan ook wel iets waar je echt even over na moet denken. Vraag daarom advies aan bij het ziekenhuis of bij de specialist als je er over na zit te denken om een schaamlipcorrectie te laten doen.

  1. Gebruik Vtight

Vtight is een middel wat super goed werkt tegen de verslapping van de vagina. Door een natuurlijke mix van ingrediënten kun je met Vtight jouw gebied rondom de vagina wat versterker. Hierdoor zal alles net even wat strakker gaan staan dan voorheen. Het weefsel wordt zo steviger en de flexibiliteit zal toenemen.

V-tight vagina verjongingscreme
V-tight vagina verjongingscreme
  1. Koop vaginaballetjes

Dit zijn speciale balletjes die je in je vagina aanbrengt. Deze balletjes zorgen ervoor dat je jouw bekkenspieren aan zult spannen. Door deze aanspanning worden de spieren getraind en zal de spier strakker gaan staan. Het gevolg hiervan is dat ook de huid wat strakker zal gaan staan, zo heb je binnen no time een strakke vagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *