Lange schaamlippen verkleinen

Een schaamlip correctie is iets dat vandaag de dag eigenlijk als heel normaal gezien wordt. Steeds meer vrouwen laten deze ingreep uitvoeren. Vaak is het een puur cosmetische ingreep om aan een bepaald modebeeld te voldoen, maar het kan ook zijn dat een vrouw lange schaamlippen wil laten verkleinen, omdat ze hier fysiek en mentaal gewoon last van heeft. Zo kan het pijn doen tijdens het vrijen, het dragen van strakke (onder)broeken of tijdens bijvoorbeeld het fietsen. Als je een schaamlip correctie wilt uit laten voeren, dan is dat dus gewoon mogelijk.

Maak een afspraak bij een kliniek of plastisch chirurg

Als eerste stap maak je een afspraak bij een kliniek of een plastisch chirurg, Deze zal alles eens rustig met je doornemen. Zo kun je je verhaal alvast kwijt, kan hij alles aanhoren en beoordelen en met je doornemen hoe hij je lange schaamlippen verkleinen gaat, wat het allemaal inhoudt en vraagt hij ook naar je eigen verwachtingen van de ingreep. De meeste vrouwen kiezen bij de schaamlip correctie voor een plaatselijke verdoving, aangezien het een vrij eenvoudige ingreep is en je dezelfde dag alweer naar huis kunt. Omdat je dan plaatselijk bent verdoofd, kun je daarna vrij snel weer naar huis toe. Maar als je het fijner vindt om onder algehele narcose geholpen te worden, dan is dat uiteraard geen probleem, maar houd er dan wel rekening mee dat je wat langer moet bijkomen.

Nabloeding na schaamlip correctie

Er is een mogelijkheid dat er nabloeding na de schaamlip correctie kan ontstaan. Je moet daarom na de ingreep een maandverband dragen. Het is aan te raden om de eerste aantal uren in de kliniek te blijven, of in ieder geval in de buurt van de kliniek zodat, mocht er een nabloeding ontstaan, je zo geholpen kunt worden.

Lange schaamlippen verkleinen is dus een ingreep die vaak gedaan wordt, in de meeste klinieken zelfs dagelijks. Het is dus niet iets waar je per se tegenop hoeft te kijken, ook al is het uiteraard wel erg spannend. Probeer je daarom vooral te ontspannen en wees ervan verzekerd dat de plastisch chirurg precies weet waar hij mee bezig is.

#lange schaamlippen verkleinen #schaamlip correctie